Lääne-Viru maakonna reformierakondlastele valiti uus juht

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja
Copy
Katrin Kuusemäe.
Katrin Kuusemäe. Foto: Katrin Kuusemäe

Reformierakonna Lääne-Viru maakonna organisatsiooni juhiks valiti ühel häälel Katrin Kuusemäe, keda toetas piirkonnajuhtidest, riigikogu liikmetest ja NaiRe organisatsiooni esindajast koosnev juhatus.

"Lääne-Viru maakonna organisatsioon on olnud Aleksandr Holsti poliitikast lahkumisest saadik juhita. Samuti on meil jätkuvalt piirkondi, mis on meie aktiivse tegevusega katmata. Pikalt kestnud olukorras olen otsustanud võtta vastu piirkonnajuhi rolli Rakvere vallas ning nüüd ka maakonnas tervikuna. Olen seadnud eesmärgiks maakonna juhatuse ja piirkondade aktiveerimise ning soovin, et just meie meeskond oleks erinevate teemade eestvedajaks maakonnas," rääkis Katrin Kuusemäe.

"Alustame aktiivselt ettevalmistusi 2023. aasta märtsis toimuvateks riigikogu valimisteks – tõstatame Lääne-Viru maakonnale olulisi teemasid ja tegeleme aktiivselt neile lahenduste leidmisega. Korraldame piirkondades laiapõhjalisi arutelusid, kuhu kaasame eksperte kohalikust kogukonnast, meie tugevast meeskonnast, ministeeriumitest, riigikogust ja mujalt," lisas Katrin Kuusemäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles