Tiibeti mastif Amii seikles Kadrinas ning külastas toidupoodi

Merly Raudla
Copy
Tiibeti mastif Amii läks salaja aiast välja Kadrina eluga tutvuma.
Tiibeti mastif Amii läks salaja aiast välja Kadrina eluga tutvuma. Foto: Hellika Semjonov

Kadrina lähistel elav Hellika märkas lõuna ajal, et pere lemmik, aastane tiibeti mastif Amii on aiast kadunud. Koduümbrusest ei õnnestunud looma leida ja perenaine heitis igaks juhuks pilgu sotsiaalmeediasse. Kadrina inimesed olidki isevärki hulkujat kohanud ning koera seiklustest tuli kokku väike fotoreportaaž.

Keskpäeval oli Amii veel koduaias. Perenaise sõnul on üsna tavapärane, et umbes neljakümnekilone koerapreili naudib suures hoovis omaette olles jahedat ilma ega satu pererahva silma alla. Selle tõttu ei olegi teada, millal täpsemalt seiklusjanu Amii koduhoovist välja meelitas. Perenaise sõnul on noor loom käinud varemgi ümbruskonnaga tutvumas. Korra on majavalvur väisanud naabreid ja korra tutvunud aiataguse koduümbrusega.

Kui Hellika uudishimulikku koera kodu lähedalt ei leidnud, suunas kõhutunne ta Facebooki Kadrina gruppi. Selgus, et Amii oligi kodust kolm kilomeetrit eemale Kadrinasse jalutanud ja tegi tutvust kohaliku eluga. Külastamata ei jäänud ka toidupood. "See oli ehmatus, kuna esiteks oli meie pere liige üksi rändamas ja teiseks, kui mulle tuleks nii suur koer vastu, siis see ehmataks korralikult," tõdes koera omanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles