Talude registreerimine avatud talude päevale algab 10. märtsil

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Algab registreerimine avatud talu päevale.
Algab registreerimine avatud talu päevale. Foto: Ain Liiva

Järgmise nädala neljapäeval algab talude registreerimine juba kaheksandat aastat järjest toimuvale üleeestilisele avatud talude päevale. Suviseks tippsündmuseks kujunenud avatud talude päev korraldatakse 23. ja 24. juulil.

"Praegu on raske mõelda muule kui sellele, kuidas lõpetada sõda Ukrainas ja toetada hätta sattunud inimesi," sõnas maaeluminister Urmas Kruuse. "Samas on oluline, et me selles muutunud maailmas ei jääks käed rüpes istuma ja ootama lahendusi, vaid tegutseksime ise aktiivselt eri valdkondades edasi endale ja teistele võimalusi luues. Avatud talude päev viib kokku toidu tootjad ja tarbijad ning tutvustab maapiirkondades avanevaid tegutsemisvõimalusi."  

Registreerimisel sel aastal muudatusi ei ole, sest veebiplatvorm, kus talude registreerimine toimub, on sama nagu eelmistel aastatel. Juhul kui talu pärast registreerimist paari päeva jooksul ühtegi e-kirja ega automaatvastust ei saa, suure tõenäosusega registreerimine ebaõnnestus. Sel puhul peab seda tegema uuesti või siis pöörduma maaeluvõrgustiku poole. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles