Eelolev nädal toob krõbedat öökülma ja veidi lumelisa

BNS
Copy
Eeloleval nädalal on oodata krõbedat öökülma.
Eeloleval nädalal on oodata krõbedat öökülma. Foto: Elmo Riig

Järgmise nädala esimeses pooles on oodata lume- ja lörtsisadu ning talviseid õhutemperatuure, mis kohati koguni 15-ne külmakraadini langevad. 

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega ilm. Sajab nõrka lund, rannikul ka lörtsi. Puhub lääne- ja loodetuul. Hommikuks pöördub tuul põhjakaarde kiirusega 3-9, rannikul puhanguti 14 m/s. Külma on 2-6, saartel ja rannikul jääb õhutemperatuur -1 ja +2 kraadi vahele. Esmaspäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Ennelõunal sajab kohati lund, pärastlõunal sadu lakkab. Puhub põhjakaaretuul 4-10, rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +2 kraadi.

Enne teisipäeva keskööd on pilves selgimistega sajuta ilm. Pärast keskööd pilvisus tiheneb ja hommikupoole ööd hakkab lund sadama, saartel ka lörtsi. Tuul pöördub põhjakaarest idakaarde, saartel lõunakaarde 3-9 m/s. Põhjarannikul ulatuvad puhangud kuni 12 m/s. Õhutemperatuur langeb -6 kuni -12, saartel ja läänerannikul -1 kuni -5 kraadini. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Ennelõunal sajab mitmel pool lund, saartel ka lörtsi ja vihma. Puhub valdavalt idakaaretuul 5-11 m/s, saartel aga nõrk muutliku suunaga tuul. Külma on 1-6, Lääne-Eesti saartel tuleb 1-4 kraadi sooja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles