Riigikogu esimees Jüri Ratas: “Putin tapab Ukrainas inimesi. Kindlasti ei jaga ma Stalnuhhini seisukohta” (3)

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Riigikogu esimees ja keskerakonna juht Jüri Ratas külastas Virumaa sõjapõgenike vastuvõtukeskust. Teda võtsid vastu keskuse direktor Ave Sats ja Rakvere linnapea Triin Varek.
Riigikogu esimees ja keskerakonna juht Jüri Ratas külastas Virumaa sõjapõgenike vastuvõtukeskust. Teda võtsid vastu keskuse direktor Ave Sats ja Rakvere linnapea Triin Varek. Foto: Mart Rauba

Eelmisel reedel külastas Rakvere spordikeskuses üles seatud ukraina sõjapõgenike Virumaa vastuvõtukeskust Riigikogu esimees ja Eesti Keskerakonna juht Jüri Ratas. Talle tutvustati seal keskuse tööd, peale mida vastas ta ka Virumaa Teataja küsimustele.

Ratas saabus keskusesse Narvast, kust muu hulgas osales videosilla kaudu Põhjamaade ja Balti riikide parlamendispiikrite kohtumisel ning Euroopa Parlamendi presidendi ja spiikrite kohtumisel. Lühiintervjuus tunnistas ta, et julgeolekuolukord Euroopas ja kogu maailmas on muutunud, kuid kinnitas sealjuures, et Eestile praegu sõjalist ohtu ei ole.

Põgenike vastuvõtmiseks loodud neljast vastuvõtukeskusest oli Virumaa keskus esimene, mida Ratas külastas. "Mulle tundub, et Rakvere linn koos vabatahtlikega on asjad väga hästi läbi mõeldud, sõjakoldest tulijad saavad siin parimad teenused ja hea hoolitsuse," lausus Ratas.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles