“Rooside sõjas” võideti roosiline rahasumma

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Mängu alguses näitas tabloo nulli. Pildil on (vasakult) Tõnis, saatejuht Kristjan Jõekalda, Maria Emma ja Mikk.
Mängu alguses näitas tabloo nulli. Pildil on (vasakult) Tõnis, saatejuht Kristjan Jõekalda, Maria Emma ja Mikk. Foto: Erakogu

Mitte kõik sõjad ei too kaasa õudusi ega kannatusi. Populaarse telemängu “Rooside sõda” eile eetrisse jõudnud saates osalenud läänevirulased, kolm sõpra Mikk, Tõnis ja Maria Emma lahkusid saatest uue kogemuse ning peaaegu 11 000 euro võrra rikkamana.

Neile kes ei tea: “Rooside sõda” on Eesti versioon ameeriklaste telemängust “Family Feud”. Mängu idee seisneb selles, et võistkondadelt küsitakse küsimusi, millele pole ühte õiget vastust, vaid võimalikud on paljud vastused. Tabada tuleb aga need, mis on varem tehtud küsitluse põhjal osutunud kõige populaarsemaks. Näiteks võidakse küsida, milliseid asju võib leida rahakoti vahelt. Selge see, et seal võib leiduda kõike, mida sinna panna saab. Ometi on targem vastata, et sealt võib leida raha, münte, pangakaarte, sest arvatavasti on nõnda vastanud paljud.

Kolmele Rakveres elavale sõbrale algas mäng sellest, kui Tõnis ostis Rakvere Põhjakeskuse kioskist Bingo loto pileti, lihtsalt möödaminnes. Saatesse jõudmine pole eriti täpselt planeeritav juhtumine. Sinna võib pääseda vaid piletiga, mis ostetud reedel, laupäeval või pühapäeval. Kuid õnn naeratas ning üsna pea tuligi kutse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles