Lihapood Oma Põrsas lõpetas tegevuse, asemele tuleb Vajangu Perefarmi kauplus

Merly Raudla
Copy
Praegu on Vajangu Perefarmi lihapood ratastel. Märtsi jooksul plaanitakse avada aga esimene kauplus Rakveres Vaala keskuses.
Praegu on Vajangu Perefarmi lihapood ratastel. Märtsi jooksul plaanitakse avada aga esimene kauplus Rakveres Vaala keskuses. Foto: Ain Liiva

Kodumaist sealiha ja sealihatooteid müünud ettevõtte Oma Põrsas OÜ omanik Kirke Laht tunnistas, et on ettevõttele joone alla tõmmanud. “Eile hommikul andsin sisse pankrotiavalduse,” lausus Kirke Laht teisipäeval.

Ta rääkis, et jaanuaris oli läbimüük rekordiliselt madal, ning kuna veebruaris ei näidanud müük olulisi paranemismärke, sündis 21. veebruaril otsus poed sulgeda. Juba järgmisel päeval said kõik töötajad koondamisteate ja mõne päeva jooksul suleti Tabasalus, Rakvere Vaala keskuses, Balti jaama ja Mustamäe turul asuvad müügikohad. “Oli mõistlik asi kokku tõmmata enne, kui võlad veel suuremaks oleks kasvanud,” kõneles Kirke Laht.

Umbes kaheksa aastat lihapoega Oma Põrsas tegutsenud Kirke Laht tõdes, et selle aja jooksul sai ta omanikuna tunda nii tõuse kui ka mõõnu. “Oli raskeid ja kergemaid perioode. Nagu elus ikka,” sõnas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles