Tehnikaülikoolis algavad tasuta laia matemaatika riigieksami kursused

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Tehnikaülikoolis algavad tasuta laia matemaatika riigieksami kursused. Pilt on illustreeriv.
Tehnikaülikoolis algavad tasuta laia matemaatika riigieksami kursused. Pilt on illustreeriv. Foto: Marko Saarm

Tallinna tehnikaülikoolis algavad tasuta laia matemaatika riigieksami ning põhikooli füüsika- ja matemaatikaeksami ettevalmistuskursused.

Alates neljapäevast saavad põhikooli- ja gümnaasiumilõpetajad osaleda Tallinna tehnikaülikooli tasuta e-kursustel, mis on mõeldud lisatoena laia matemaatika riigieksamiks ning põhikooli füüsika- ja matemaatikaeksamiks valmistumisel.

Ettevalmistuskursi tellib ning rahastab haridus- ja teadusministeerium.

TalTechi avatud ülikooli juhataja Hanno Tomberg kutsus lõpuklasside õpilasi tehnikaülikooli ettevalmistuskursustele. Ta lisas: "Eelmisel aastal osales ettevalmistuskursustel üle 4500 õpilase. Matemaatika ja teiste reaalainete positiivne õpitulemus on aluseks, et jätkata õpinguid ülikoolis ja olla tulevikus konkurentsivõimeline tööjõuturul."

Kõik e-kursused algavad 10. märtsil ning iga nädal lisanduvad Moodle'i õpikeskkonda uued videotunnid, lisaks saavad õpilased end proovile panna harjutusülesannete lahendamisega.

Osalejate arv ühelgi TalTechi kursusel piiratud ei ole ning lisaõpet saab läbida endale sobival ajal ja tempos.

Matemaatikakursusi juhendavad Saue gümnaasiumi õpetajad Silja Kerge ja Alli Salusaar. Põhikooli füüsika kursusel on õpetaja Raimond Pääru Rocca al Mare koolist. Kursused valmivad koostöös TalTechi haridustehnoloogidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles