Rakvere jalkapoistel algasid Balti liiga mängud raskelt

Tauno Tihti
, spordiajakirjanik
Copy
Eiko Maasik ei saanud kahjuks Portugalis prooviperioodil viibimise tõttu meeskonda eriti aidata.
Eiko Maasik ei saanud kahjuks Portugalis prooviperioodil viibimise tõttu meeskonda eriti aidata. Foto: JK Tarvas

Tänavusel sisehooajal alguse saanud Balti liigas U15 vanuseklassi noormeestele on alagruppides meeskondadel peetud eri arv kohtumisi – enam-vähem pooled mängud. Mängitakse kahes alagrupis, mõlemas igast Balti riigist kaks klubi.

Rakvere poisid, kes on mitu aastat omaealiste Eesti paremikku kuulunud, said osalemisõiguse kaks aastat tagasi Eesti meistriks tuleku ja eelmise hooaja Eesti meistrivõistluste hõbemedalivõidu eest. Sisetingimustes korraldataval turniiril on Rakvere poisid seni pidanud kolm matši ja kahjuks senini punkte turniiritabelisse kirja saanud ei ole: kaotatud on mõlemale Leedu ja ühele Läti klubile. Kuna mõlemad leedukate meeskonnad on seni esinenud täiseduga ja tiimid, kellega meie noormeestel mäng veel ees, peaks teoorias olema jõukohasemad vastased kui eelmised, on Tarva noortel mängumeestel võimalus kahe alles jäänud mängu võidu korral ikkagi pääseda oma alagrupis nelja parema hulka ja jätkata turniiri väljalangemismängude faasis.

Rakverlaste esitust pärssis kindlasti ka esiründaja Eiko Maasiku puudumine, kuna noormees viibis Portugalis, et kõrgliigaklubide noorteakadeemiatele oma mänguoskusi tutvustada. Mängule Leedu meisterklubiga jõudis Maasik otse lennukilt ja suundus kohe platsile – nii oli noorel mehel loomulikult raske oma taset välja mängida, eriti kui vastaseks oli tugev klubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles