Mihkel Juhkami valiti Eesti Linnade ja Valdade Liidu juhatuse üheks aseesimeheks

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Eesti Linnade ja Valdade Liidu volikogu valis liidu tegevust juhtima Tallinna linnapea Mihhail Kõlvarti (keskel) ning aseesimeesteks Rakvere linnavolikogu esimehe Mihkel Juhkami (vasakul) ja Tartu linnapea Urmas Klaasi.
Eesti Linnade ja Valdade Liidu volikogu valis liidu tegevust juhtima Tallinna linnapea Mihhail Kõlvarti (keskel) ning aseesimeesteks Rakvere linnavolikogu esimehe Mihkel Juhkami (vasakul) ja Tartu linnapea Urmas Klaasi. Foto: Tiit Mõtus

Sel nädalal Tallinnas kogunenud Eesti Linnade ja Valdade Liidu volikogu valis järgnevaks neljaks aastaks liidu tegevust juhtima Tallinna linnapea Mihhail Kõlvarti ning aseesimeesteks Rakvere linnavolikogu esimehe Mihkel Juhkami ja Tartu linnapea Urmas Klaasi.

"Tänaseks kuulub Eesti Linnade ja Valdade Liitu Liitu Eesti 79 omavalitsusest 78 ning seetõttu on tegemist riigile tugeva partneriga nii meie igapäevaelu korraldamisel kui ka tulevikku suunatud tegevuste kavandamisel ja elluviimisel. Sujuv koostöö on vajalik eriti praegusel kriisideküllasel ajal, kus tuleb leida tasakaal, kombineerides kohapealse otsustamise kiirust ja paindlikkust riigipoolse rahalise toe ning vajalike seadusandluse muudatustega," rääkis Mihkel Juhkami.     

Juhatuse liikmeks valiti veel Antsla abivallavanem Kurmet Müürsepp, Jõgeva vallavanem Angela Saksing, Harku vallavanem Erik Sandla, Kambja vallavanem Argo Annuk, Põlva vallavolikogu esimees Georg Pelisaar, Rae vallavolikogu aseesimees Mart Võrklaev, Pärnu abilinnapea Irina Talviste, Mulgi vallavanem Imre Jugomäe, Jõhvi vallavanem Maris Toomel ja Kastre vallavanem Priit Lomp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles