Millistel asutustel/ettevõtetel on kohustus teha tuleohutusülevaatus?

Copy
Foto: OÜ TUKI

Kümme aastat Rakveres tegutsenud Tuki Tuleohutus avas novembris esinduse ka Jõhvis, sest peab kohaolekut kogu Virumaal väga oluliseks.

Tuki Tuleohutus on ettevõtetele partneriks uue tuleohutuse seaduse täitmisel. Tuleohutusülevaatus tuleb tellida büroohoonele pindalaga üle 750 m2, samuti garaažile ning tööstus- ja laohoonele, mille suurus ületab 1000 m2. Büroohoonetel peab esmakordne tuleohutusülevaatus olema tehtud hiljemalt 1. jaanuariks 2023.

„Kui vaadata kogu Virumaad, Narvast Kiviõlini, siis nii suuri tööstus-, lao- ja büroohooneid on päris palju. Olen kindel, et paljud ettevõttejuhid ei teagi uuest kohustusest. Pärast esmakordset ülevaatust tuleb seda korrata iga kolme aasta tagant,“ selgitab Madis Moor.

Tuki Tuleohutuse meeskonnas on kokku viis spetsialisti ehk eksperdi kutsekvalifikatsiooniga isikut, kel on luba tuleohutusülevaatust teha. „Kui leiame auditeerimisega puudusi, on meil kohe pakkuda ka lahendus, olgu selleks tulekustuti kontroll või tuleohutusõppuse korraldamine. Tegu on täispaketiga.“

Kümme aastat tegutsenud Tuki Tuleohutus avas novembris oma esinduse Jõhvi linnas, et ka seal piirkonnas oleks laias valikus tuleohutuspaigaldisi. „Võin julgelt öelda, et tuleohutuse tagamiseks nii kodudes kui ka ettevõtetes on meil Virumaa parim valik tooteid ja tuleohutusteenuseid,“ ütleb Madis Moor.

Kõige lihtsam on meiega ühendust võtta kas veebilehe kaudu või helistada klienditeenindusse, kust suunatakse klient otse spetsialisti juurde.

Copy
Tagasi üles