Võrkpalli esiliiga põhiturniir sai uskumatu intriigiga lõpu

Tauno Tihti
, spordiajakirjanik
Copy
BMF/Rakvere Võrkpalliklubi kohtumas põhiturniiril kurikuulsa Tallinna Ülikooliga, kellega tuleb veerandfinaalis jälle maid jagama hakata.
BMF/Rakvere Võrkpalliklubi kohtumas põhiturniiril kurikuulsa Tallinna Ülikooliga, kellega tuleb veerandfinaalis jälle maid jagama hakata. Foto: Ain Liiva

BMF / Rakvere Võrkpalliklubi tuli endalegi ootamatult põhiturniiri võitjaks, sest aasta jooksul enim võite kogunud Tallinna Ülikooli meeskonnas oli osas kohtumistes kaasa löönud reeglitega nõutava koroonapassita mängumees ja selle mängija osalusel peetud mängudes arvestati klubile 0:3 kaotused. Turniiritabelis tähendas see langemist kaheksandale kohale ehk just viimasena väljalangemismängudele pääsemist.

Veerandfinaalides tekib nüüd kergelt ajuvaba olukord, sest Tallinna Ülikool läheb kokku põhiturniiri võitjaks kerkinud Rakverega. Tegelikkus on selline, et veerandfinaalis toimub põhimõtteliselt esiliiga finaal kahe seni edukama meeskonna vahel.

Situatsioon on tekitanud võrkpalliringkondades mitu leeri, kel igal asjast oma arvamus: kes arvab, et oleks üldse pidanud tallinlased turniirilt kõrvaldama, kes leiab, et midagi ei oleks pidanud tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles