Sõmeru käsipallitüdrukud said Eesti meistrivõistlustel võidu kätte

Tauno Tihti
, spordiajakirjanik
Copy
Ka tüdrukute käsipall on kontaktne.
Ka tüdrukute käsipall on kontaktne. Foto: Marie-Johanna Kippar

Sõmeru on lisaks Tapale ainuke koht, kus käsipalliga tegeletakse võistlustel osalemise eesmärgil. Kehras peeti vanuseklassis TC2 Eesti meistrivõistluste esimene ring viie võistkonna vahel ja osalejate hulgas oli ka Rakvere Valla Palliklubi/Sõmeru tütarlaste võistkond.

Treener Johan Utt on võtnud Sõmeru koolis käsipalli oma südameasjaks, ja kuigi ühevanuselistest on väikese kooli õpilaste baasil võistkonna kokkupanek kohati keeruline, võistlustel ikkagi osaletakse. Treeneri sõnul tuleb kaasata nooremaid, ja kuigi selle tõttu ilmselgelt tulemused kannatavad, minnakse lihtsalt mängurõõmu otsima. Seekord oli võistkond koos koguni kolme vanuserühma mängijatest. Vastasel juhul ei saaks üheski sarjas osaleda, võistelda aga trennilapsed tahavad. Treeningutel käib Sõmerul kolmekümne lapse ümber.

Võistkonna kokkusaamine on ilmselt probleemiks ka teistes keskustes, kus tüdrukute käsipalliga tegeletakse, sest turniiri võitis täisedu, nelja ülekaaluka võiduga sellise nimega koondvõistkond nagu HC Kehra/Pärnu/Padise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles