Lähipäevad püsivad päikselised

Copy
Lumi on tasapisi sulama hakanud.
Lumi on tasapisi sulama hakanud. Foto: Margus Ansu

Kuigi kolmapäeval on vahelduseks oodata ka veidi vihma ja lörtsi, ilmestab lähipäevi siiski kevadiselt palju päikesepaistet, teatab ilmateenistus.

Ööl vastu teisipäeva on selge ilm. Puhub edela- ja läänetuul 2–8, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni –5, rannikul kuni +2 kraadi. Teisipäeva päeval on päikesepaisteline ilm. Puhub edela- ja läänetuul 2–8, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 5–10, rannikul kuni 3 kraadi.

Kolmapäeva öösel saartelt alates pilvisus tiheneb. Hommikul sajab saartel kohati vihma ja lörtsi. Puhub valdavalt edelatuul 3–9, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni –3, saartel ja läänerannikul tuleb 1–3 kraadi sooja. Kolmapäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Vihma- ja lörtsisadu liigub saartelt mandrile. Õhtul Põhja-Eestist alates sadu lakkab ja pilvisus hõreneb. Tuul pöördub läände ja loodesse 4–10, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 2–6, Kagu-Eestis kuni 8 kraadi.

Neljapäeva öösel on selge ja vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub läänekaaretuul 4–10 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni –4, saartel ja läänerannikul kuni +2 kraadi. Neljapäeva päeval on muutliku pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 4–10, põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 6–12, rannikul kohati 3 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles