Laekvere jooksuneiule Tartust hõbe ja pronks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jooksja Kelly Nevolihhin  kärbib usinalt oma tippmarkidelt sekundeid, suvel võib temalt staadioniovaalil joostes  oodata samuti häid tulemusi.
Jooksja Kelly Nevolihhin kärbib usinalt oma tippmarkidelt sekundeid, suvel võib temalt staadioniovaalil joostes oodata samuti häid tulemusi. Foto: Arvet Mägi

Eesti talvistele kerge­jõustiku­meistri­võist­lus­tele tõmmati joon alla läinud näda­la­vahetusel Tar­tus, kus selgusid tänavused täis­kasvanute meda­listid sisekerge­jõustikualadel.

Lääne-Virumaa kergejõustiklasi ühendava Rakvere kergejõustikuklubi ViKe noored, kellest enamik võistleb esimest aastat täiskasvanute vanuseklassis, püstitasid kaks uut Lääne-Viru rekordit ja uuendasid isiklikke tippmarke.

Medalisaagi eest hoolitses Rakvere reaalgümnaasiumis õppiv Laekvere neiu Kelly Nevolihhin, kes võitis Eesti jooksutipu Egle Uljase järel hõbemedali 800 m jooksus ajaga 2.15,99 ning pronksi naiste 1500 m jooksus (aeg 4.43,50).

“Mõlemal alal joostud tulemused on Kellyl uued isiklikud rekordid sisetingimustes võisteldes,” rõõmustas andeka noorjooksja Kelly Nevolihhini treener Väino Kondoja. “Kõik see näitab, et Kelly areneb pidevalt ning suvisel põhihooajal võib temalt staadioniovaalil joostes oodata uusi rekordiparandusi ja häid kohti kaalukatel võistlustel.”

Tallinnas tudeeriv rakverlanna Kaidi Kivioja püstitas naiste 3000 m jooksus ajaga 10.16,91 nii Lääne-Virumaa 17-18aastaste kui ka täiskasvanute rekordi, selle tulemusega oli ta tiitlivõistlustel viies.

ViKe neidudest olid Marleen Plõks ja Grete Õunas (mõlemad Rakvere) Tartus naiste kolmikhüppes kaasa lüües vastavalt kuuendal ja seitsmendal kohal. Marleeni tulemuseks jäi 11.54 ja Gretel 11.49. Terje Kaunissaar (Rakvere) oli ajaga 9,25 sekundit seitsmes 60 m tõkkejooksus.

Meeste konkurentsis võistles 60 m jooksu finaalis Väike-Maarja noormees Henri Manninen, kes saavutas ajaga 7,10 sekundit neljanda koha. 200 m jooksus sai Henri ajaga 22,86 kaheksanda koha.

Rakverlane Georg Vladimirov startis 400 m jooksus, kus tuli ajaga 51,21 viiendale kohale. Viienda koha tõi Tartust ka Veiko Aunapuu (Rakvere), kes teivashüppes ületas kõrguse 4.70.

Eesti talvine kergejõustikuhooaeg lõpetatakse märtsikuu esimesel nädalavahetusel Tallinnas, kus selguvad karikavõitjad nii üksikaladel kui võistkondlikus arvestuses

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles