Saab esitada taotlusi Ida-Virumaal spordi- ja kultuuriürituste korraldamiseks

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Ida-Virumaad saab rikastada kultuuri- ja spordiüritustega. Mullu peeti seal festivali Station Narva.
Ida-Virumaad saab rikastada kultuuri- ja spordiüritustega. Mullu peeti seal festivali Station Narva. Foto: Konstantin Sednev

Integratsiooni sihtasutus ootab taotlusi Ida-Virumaal spordi- ja kultuuriürituste korraldamiseks.

Integratsiooni sihtasutus kuulutas välja taotlusvooru, et toetada Ida-Virumaa spordi- ja kultuuriüritusi, mis edendavad piirkonna majandusarengut, ettevõtlust ja turismi, suurendavad regiooni atraktiivsust, toovad piirkonda külastajaid kogu Eestist ning aitavad kaasa eri kultuurilise taustaga inimeste vaheliste kontaktide loomisele. Taotlusi saab esitada 21. aprillini, taotlusvooru rahastab rahandusministeerium.

"Just praegu on eriti oluline toetada piirkondi ja kogukondi sidustavaid ja ühendavaid algatusi.  Luua kultuuri- ja spordiürituste näol ühiseid pindu, kus kokku saada," ütles integratsiooni sihtasutuse kultuurilise mitmekesisuse valdkonna juht Ave Härsing.

Taotlusvooru eelarve on 200 000 eurot. Toetuse minimaalne summa on 10 000 ja maksimaalne 25 000 eurot ühe taotluse kohta.

Taotlusvoorus toetatavad üritused peavad olema vähemalt maakondliku tähtsusega ning minimaalse osalejate arvuga 1000 inimest. Toetatakse nii esimest korda toimuvaid spordi- ja kultuuriüritusi kui ka korduvaid. Projektide abikõlblikkuse periood on tänavu 22. märtsist järgmise aasta 22. jaanuarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles