Möödunud nädal oli politseinikele, päästjatele ja kiirabimeedikutele seni aasta kõige rahulikum

Merly Raudla
Copy
Päästjad kutsuti Roodeväljale, sest pliit ajas suitsu sisse.
Päästjad kutsuti Roodeväljale, sest pliit ajas suitsu sisse. Foto: Marianne Loorents

Möödunud nädalal registreeris häirekeskus Lääne-Virumaal 317 sündmust, mille puhul pidid reageerima kas päästjad, kiirabimeedikud või politseinikud.

Kiirabisündmusi oli 178, politseinikel 87 ja päästjatel 25 sündmust. 27 sündmust olid sellised, mille korral pidid reageerima eri ametkondade operatiivtöötajad. Need arvud tähistavad selle aasta kõige rahulikumat nädalat Lääne-Virumaal. Kõige suurem langus oli kiirabile mõeldud väljakutsete vaates: neid oli pea 30 protsenti vähem kui nädal varem. Samas oli päästjatel tööd tavapärasest rohkem, sest nädalavahetusel puhus tormituul.

Kõige rohkem vajati möödunud nädalal Lääne-Virumaal kiirabi nõrkustunde, kõhuprobleemide või iiveldustunde tõttu. Politseile mõeldud teadete seas domineerisid teated joobes isikutest, lähisuhtevägivallast ja joobes juhtidest. Päästjatele andsid kõige enam tööd ohu likvideerimine ning abi osutamine kiirabimeedikutele või politseinikele.

Hädaabinumbril 112 helistati ida regioonist (Ida- ja Lääne-Virumaa) 3158 korral, mis on tavapärasest natuke väiksem kõnede hulk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles