Elektrikiriku festival läheb tänavu rändama

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Elektrikirik toimub sel aastal kahes maakonnas ja neljas kirikus. Korraldajate sõnul võib kontserte lisanduda.
Elektrikirik toimub sel aastal kahes maakonnas ja neljas kirikus. Korraldajate sõnul võib kontserte lisanduda. Foto: Marianne Loorents

Kahel järjestikusel aastal Viru-Jaagupi kirikus toimunud elektroonilise ja ambient-muusika festival Elektrikirik toimub sel aastal kahes maakonnas ja neljas kirikus. Sel laupäeval saab heli ja valguse müstilist mängu nautida Järvamaal Käru kirikus. 

Seni avalikustamata kuupäevadel augustis ja septembris jõuab Elektrikirik veel Türi, Viru-Jaagupi ja Tudu kirikusse. Kõigil neljal õhtul esinevad muusikalise kuuldemänguga eksperimentaalmuusik Kaido Kirikmäe ning Viru-Jaagupi koguduse õpetaja ja muusik Tarmo Linnas.

Kõlavad muu hulgas eesti elektroonilise muusika korüfee Sven Grünbergi teosed. Korraldajate sõnul on vanameister isiklikult kohale tulemas Viru-Jaagupi üritusele, pole välistatud, et mõnele veel. "Kõnnime step by step, vahepeal on kindlasti infot lisandumas," ütles Pajusti klubi juhataja Urmas Lindlo, lisades, et tänavusele Elektrikiriku festivali tuurile võib lisanduda suisa veel kontserte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles