Haljala haridusjuhist sai vallasekretär

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Kristi Tomingas.
Kristi Tomingas. Foto: Haljala vald

Alates 5. aprillist on Haljala vallavalitsuses ametis uus vallasekretär Kristi Tomingas, kes senini töötas valla haridusjuhina.

Kristi Tomingas on hariduse omandanud õigusalal ja tal on ligi 25 aastat töökogemust kohaliku omavalitsuse eri ametikohtadel. Ta on töötanud Vihula ja Viimsi valla vallasekretärina, Viimsis pidanud ka personalispetsialisti ning Viru-Nigula vallas kantseleijuhi ametit. Alates 2019. aasta novembrist töötas Kristi Tomingas Haljala valla haridusjuhina.

Kristi Tomingas ise sõnab, et haridusjuhina töötatud aeg on olnud ääretult põnev, kuid hingelt on ta ikkagi vallasekretär. "See on töö, mida oskan ja olen pikalt teinud," ütles vastne vallasekretär ning lisas, et on tänulik usalduse eest koduvallas taas vallasekretärina töötada.

Vallasekretäri peamised tööülesanded on vallavolikogu ja -valitsuse õigusaktide vastavuse tagamine Eesti õigusaktidega, vallavalitsuse istungite materjalide ettevalmistamine ja istungite korraldamine, vallakantselei töö juhtimine, vallavalitsuse asjaajamise ja arhiivi pidamise tagamine ning vallavalitsuse ja -volikogu liikmete ning teenistujate õigusnõustamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles