Neljapäeval läheb taas veidi soojemaks

Copy
Pildil on päike.
Pildil on päike. Foto: EVE NAABER

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb neljapäevast taas soojemaks – termomeetri näit võib ulatuda lausa kümne soojakraadini, seda küll vaid lõuna-Eestis.

Öösel pilvisus tiheneb. Kesköö paiku hakkab Liivi lahe ääres ja Lõuna-Eestis lund ja lörtsi sadama, kohati võib jäävihma tulla. Hommikuks laieneb sadu üle maa ja läheb Lõuna-Eestis üle vihmaks. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 3–9, rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni –5 kraadi, saartel tuleb kuni +2 kraadi, vastu hommikut lõuna poolt alates see tõuseb. Peipsi järvel puhub lõunakaare tuul 3–9 m/s. Hommiku poole ööd hakkab sadama lund ja lörtsi. Nähtavus on hea, sajus mõõdukas. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni –3 kraadi.

Päeval on pilves ja üksikute selgimistega ilm. Ajuti sajab lörtsi ja vihma, ennelõunal kohati ka lund. Puhub lõunakaare, põhjarannikul ka idatuul 3–9, puhanguti kuni 12 m/s, õhtul saartel tuul tugevneb veidi. Sooja on 2–7, Lõuna-Eestis kuni 10 kraadi. Peipsi järvel puhub lõunakaare tuul 3–8, puhanguti 10 m/s. Sajab vihma, ennelõunal ka lörtsi, pärastlõunal sadu harveneb. Nähtavus on hea, sajus mõõdukas. Sooja on 1–6 kraadi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles