Sohvaklubis rokitakse reedel sokid jalast

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Järva-Jaani õpetajate rokkbänd Acadeemikud 2020. aastal.
Järva-Jaani õpetajate rokkbänd Acadeemikud 2020. aastal. Foto: Dmitri Kotjuh

Reedel, 8. aprillil toimub Rakveres Buena Vista sohvaklubis eriti rokkiv kevadkontsert. Detsembris ilmuvat teist kauamängivat "QLA" esitleb ansambel Acadeemikud, enne neid kütab saali kuumaks Kaurikooli rokkbänd.

Õhtu teemaks on õpilased ja õpetajad. Teadupärast on Acadeemikute näol tegemist bändiga, mille kõik liikmed peavad õpetajaametit Järva-Jaani gümnaasiumis. Acadeemikute teiselt stuudioalbumilt leiab portsu rokilugusid, kuhu lisatud ka jungle'i- ja reggae-rütme. Aasta tagasi osalesid Acadeemikud ka Virumaa Suvesaundi konkursil, sel korral ballaadiga "Ema".

Kaurikooli rokkbändi moodustavad noored rokkarid, kes õpivad kaheksandas, üheksandas ja kümnendas klassis ning kelle pillimängu aitavad Kaurikoolis lihvida juhendajad Peep Pihlak ja Harald Soosalu. Pihlak ütles naljaga pooleks, et inimesed võiks tulla bändi kuulama ja ühtlasi pakkuda kuuldu põhjal ansamblile nime. "Poisid juba mitmendat aastat otsivad bändile nime. Ehk leiame võidupakkumisele ka mingi auhinna. Külmkappe ja linnamaastureid me ilmselt ei paku, aga midagi ehk ikka," lisas Pihlak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles