Elke Rakvere on Baltikumi parima teeninduskvaliteediga Toyota esindus

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Elke Rakvere esindus pärjati taas kõrge tiitliga.
Elke Rakvere esindus pärjati taas kõrge tiitliga. Foto: Elke Esindus

Rakveres asuv Elke Toyota müügiesindus pälvis parima teeninduskvaliteediga Toyota-müüja tiitli ichiban, mis antakse Toyota edasimüüjale, kelle klienditeeninduse tase on stabiilselt kõrge. Elke on ainuke edasimüüja Baltikumis, keda on selle auhinnaga pärjatud 12 korda.  

Elke Rakvere tegevjuhi Hannes Varese sõnul näitab tunnustus, et oluline ei ole esinduse suurus ning seal töötavate inimeste arv, vaid nende omavaheline sünergia ning tahe ja oskus kliente personaalselt teenindada.

"Elke Rakverel on au tähtsat tiitlit vastu võtta juba teist korda. Usun, et maaletooja tunnustus tõstab meie usaldusväärsust nii praeguste kui ka tulevaste klientide hulgas veelgi. Veelgi olulisem sellest on sõnum, mida tunnustus annab meie kollektiivile – nende [töötajate] omavaheline koostöö ning mõistev suhtumine kannabki seda ettevõtet edasi," rääkis Vares. 

Tiitel ichiban on kõrgeim klientide ja Toyota tunnustus edasimüüjale klienditeeninduse kvaliteedi eest. Ichiban on jaapanikeelne sõna ja osa väljendist okyakusama ichiban (klient ennekõike), milles ichiban tähendab "esimest" või "number ühte".

Elke Grupp tegutseb aastast 1990 ning on Baltikumi suurim Toyotade edasimüüja. Elke Grupis töötab ligi 400 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles