Tapa tervisekeskus on plaanis maha müüa

Andres Tohver
, ajakirjanik
Copy
Euroopa Liidult saadud toetusraha kohustab Tapa tervisekeskuse hoones meditsiiniteenuste andmist jätkama.
Euroopa Liidult saadud toetusraha kohustab Tapa tervisekeskuse hoones meditsiiniteenuste andmist jätkama. Foto: Andres Tohver

1,8 miljonit eurot maksma läinud Tapa tervisekeskus avati 15. veebruaril 2018. Neli aastat hiljem on hoone alakasutatud, AS Viru Haigla soovib selle müüki panna. Ühe võimaliku ostjana nähakse Tapa valda.

Tapa vallavolikogu 31. märtsi istungil ütles vallavanem Valdo Helmelaid, et vallavalitsust teavitati AS-i Viru Haigla soovist müüa ettevõttele kuuluv Tapa tervisekeskuse hoone.

“Olles ise selles hoones käinud, ta on ilmselgelt alakasutatud ja ma mõistan, et ei ole tegelikult ka kellelgi väga rõõmsaid ideid tulnud, kes või mis sinna veel tulla saaks. Ta on ikkagi ehitatud tervisekeskuseks. Sinna ei pane igasugust tegevust, ettevõtet sisse,” rääkis Helmelaid. “Ma mõtlesin ka, et tegelikult ta kasutamine peaks olema seotud selle tingimusega, et igasugune tegevus selles on seotud terviseteenuse kättesaadavusega,” lausus volikogu liige Aigar Põder. Volikogu esimees Alari Kirt sõnas, et tavaliselt sellised projektid on seotud mingisuguse tähtajaga. “Eks vallavalitsus mõtiskleb sellel teemal,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles