Oh, see armumisväärne ja vastuoluline Sitsiilia

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja
Copy
Kauneid vaateid jagub Sitsiilias nii palju, et turistile kuluks neist kõigist osasaamiseks ära lisapaar silmi. Täiesti hirmutavalt mõjub mõte, et viimaks võib selle iluga ära harjuda. See vaade avaneb linnast nimega Termini Imerese.
Kauneid vaateid jagub Sitsiilias nii palju, et turistile kuluks neist kõigist osasaamiseks ära lisapaar silmi. Täiesti hirmutavalt mõjub mõte, et viimaks võib selle iluga ära harjuda. See vaade avaneb linnast nimega Termini Imerese. Foto: Eva Samolberg-Palmi

Sitsiilia ei ole vaid lärmakad kohalikud ja kitsastes tänavates hõljuvad toiduaroomid. Sitsiilia on ilmtingimata lärmakad kohalikud, kitsastes tänavates hõljuvad toiduaroomid ja palavikuline armastus elu vastu saarel, kus silmapiiri ei ole.

Sitsiilia vol. 1

Tegelikult sai minu lugu Sitsiiliaga alguse nüüdseks pisut enam kui kaks aastat tagasi. Olin siis teise lapsega kodune ning tekkis plaan võtta kevad vastu kuskil soojas. Mõeldud – tehtud, pakkisime perega kohvrid ja sõitsime Sitsiiliasse pisikesse mereäärsesse linna nimega Castellammare del Golfo. See oli 1. märtsil 2020.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles