Lahemaa rannajoonel asuvad toidukohad valmistuvad suvehooajaks. Plaanid on erinevad, kõiki aga ühendab mure viimastel aastatel kokku kuivanud tööjõu pärast. Muist kohti on nädalalõppudel juba avatud, laupäeval toimub avaüritus ka Altja kõrtsis.
Tellijale
Rannaäärsed toidukohad on lähenevaks suveks valmis
Altjal puhuvad lisaks meretuultele uued tuuled kõrtsi juhtimises. Organisatsiooniliselt kuulub Altja kõrts Palmse mõisa alla, kusjuures mõlemat juhib Merili Vipper, kel on suur kogemus elamusmatkade korraldamisel. Vipper soovib kasutada senisest enam Altja loodusradade ja eheda rannaküla õhustiku potentsiaali, pannes kõrtsi nendega ühes taktis astuma nii välisturistide kui ka kohaliku kogukonna hüvanguks. Kõrtsi avamisürituse osa on elamusmatk läbi looduse ja rannaküla.