Spordipoed vahetavad talve suvehooaja vastu

Tauno Tihti
, spordiajakirjanik
Copy
Spordipoed on valmis algavaks rattahooajaks.
Spordipoed on valmis algavaks rattahooajaks. Foto: Urmas Luik

Spordipoed ootavad kuu alguse palgapäevi, ratas saab selle ostukohas eelisjärjekorras hooldatud. Jalgrataste hinnad on aastaga kuni 50 euro võrra tõusnud. Suusasari aitas varustuse müügile kaasa. Positiivne on laste hõivatus suusatamisega tänu kehalise kasvatuse tundidele.

Talv oli jälle nagu muiste lumine, viimased päevad on olnud juba pigem hariliku suvepäeva mõõtu. Spordikaupu müüvates poodides on talvevarustus lattu veetud ja tegeldakse rattahuviliste teenindamisega. Küsisime mõningate kauplejate käest, kuidas talv möödus ja mida soojalt perioodilt oodata.

“Võib öelda, et kogu see talv oli viimase kümne aasta parim, ja kogu selle koroonajama tõttu oli huvitav see, et saime palju kaupa kätte. Erinevate firmade kaup, ka uued riidebrändid olid ilusasti saadaval. Suuski oleks võinud rohkemgi müüa, aga müüki pidurdas see, et odavama hinnaklassi suuska ja suusasaabast oli kogu saadud tellimusest kaks-kolm protsenti, oleks ainult saapaid olnud rohkem. Koroona pärast tekkisid tarne- ja tootmisprobleemid, nii see asi oli,” võttis möödunud talve kokku Hawaii Ekspressi juhataja Sven Salep.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles