Linnavolinik Rainer Miltopi kohale on kogunenud mustad pilved

Copy
Ettevõtja Rainer Miltop on pidanud ka Rakvere abilinnapea ametit. Praegu kuulub ta Eesti 200 esindajana linnavolikogusse, kuid tema volitused on ajutiselt peatatud.
Ettevõtja Rainer Miltop on pidanud ka Rakvere abilinnapea ametit. Praegu kuulub ta Eesti 200 esindajana linnavolikogusse, kuid tema volitused on ajutiselt peatatud. Foto: Marianne Loorents

Aprilli keskel teatas ainus Eesti 200 esindaja Rakvere linnavolikogus Rainer Miltop ootamatult, et soovib peatada oma volitused kolmeks kuuks. Koos elukaaslasega USA-sse oma sõnul puhkama ja äriasju ajama lennanud Miltop ei saa aga ei üht ega teist rahulikult teha, sest luukered kipuvad kapis kolisema. Kui need ikka on luukered.

Rainer Miltop teab või aimab, milles asi, miks ajakirjanikud teda pärimistega pommitavad. Kui Virumaa Teataja temaga lõpuks Facebookis ühendust saab (kõnedele pole ta vastanud), ütleb Rakveres tuntud ettevõtja ja poliitik otse: "Teie allikas on kelm ja võlglane Hain Raidoja. Vastus on ei."

See ei tuleb vastuseks küsimustele, millest allpool. Hain Raidoja nime võtab Miltop välja öelda ise, Virumaa Teataja on huvi tundnud natuke teiste asjade vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles