Lähipäevil on oodata sajuseid ilmasid

Copy
Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil oodata üle Eesti vihma, lörtsi ja rahet.
Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil oodata üle Eesti vihma, lörtsi ja rahet. Foto: Marianne Loorents

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil oodata üle Eesti vihma, lörtsi ja isegi lund.

Ööl vastu kolmapäeva on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub põhja- ja loodetuul 4–10, rannikualadel puhanguti 12–15 m/s. Õhutemperatuur ulatub kahest külmakraadist kolme soojakraadini.

Kolmapäeva ennelõunal on selge või vähese pilvisusega, pärastlõunal on pilvisem, kuid olulise sajuta ilm. Puhub põhja- ja loodetuul, pärastlõunal pöördub tuul Soome lahe ääres läänekaarde, puhudes 4–9, rannikualadel puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 3–7 kraadi.

Ööl vastu neljapäeva on vähese või vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur ulatub viie külmakraadini. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Lääne- ja Põhja-Eestis sajab vihma ja lörtsi, ennelõunal on Kirde-Eestis võimalik ka vähene lumi. Puhub läänekaare tuul 2–8, pärastlõunal tugevneb edelatuul 5–10, rannikualadel puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 4–8 kraadi.

Ööl vastu reedet on pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab vihma ja lörtsi, pärast keskööd Lääne-Eestis sadu lakkab ja pilvisus hõreneb. Puhub läänekaare tuul 4–10, enne keskööd põhjarannikul edelatuul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur ulatub kahest külmakraadist kolme soojakraadini. Reede päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Ida-Eestis on mitmel pool vihma- ja lörtsihooge, õhtuks sadu lakkab. Puhub loode- ja läänetuul 3–9 m/s. Õhutemperatuur on 4–9 kraadi. 

Ööl vastu laupäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt loode- ja läänetuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur ulatub viie külmakraadini. Laupäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati võib sadada hoovihma. Puhub läänekaare tuul 3–9 m/s. Õhutemperatuur on 5–10 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles