Rainer Miltop taandas end Eesti 200 Rakvere osakonna esimehe kohalt

Copy
Rainer Miltop.
Rainer Miltop. Foto: Marianne Loorents

Rakvere linnavolikogu liige Rainer Miltop on otsustanud ennast taandada Eesti 200 Rakvere osakonna esimehe kohalt asjaolude selgumise ja uurimistoimingute lõppemiseni.

"Usaldan asjaolude uurimisega tegelevaid institutsioone ning usun, et lõplik tulemus lubab mul oma nime puhtaks pesta. Seniks aga taandan ennast Rakvere osakonna esimehe kohalt, et mitte segada erakonna tööd ja tekitada ebavajalikke pingeid," lausus Miltop.

Kui uurimistoimingute tulemusena peaks politsei tegema otsuse alustada kriminaalmenetlust, peatab erakond Eesti 200 Rainer Miltopi liikmesuse erakonnas ning tema süüdimõistmise korral liikmesus lõpetatakse.

​Selle nädala alguses kirjutas ajakirjandus, et Rainer Miltop on eraettevõtjana sattunud segase taustaga majandustoimingute keskmesse. End aprillis Rakvere linnavolikogust taandanud Miltop läks puhkama ja teadaolevalt viibib praegu USA-s. Ajakirjandusele ütles ta, et tema vastu suunatud süüdistused on laim, kuid üks Lääne-Viru väikeettevõtja kinnitas, et tema majandustegevuse suhtes on algatatud kriminaaluurimine ja tema toime pandud kahetsusväärse teoga on seotud Rainer Miltop.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles