Nostalgipeo korraldaja lubab sissepääsu Paradiisi taastada üheks ööks täpselt sellisena, nagu see oli 20 ja rohkem aastat tagasi.
Nostalgipeo korraldaja lubab sissepääsu Paradiisi taastada üheks ööks täpselt sellisena, nagu see oli 20 ja rohkem aastat tagasi. Foto: Erakogu

Hakake nüüd varakult valmistuma. Otsige välja dressid, adidased muidugi, aga korralikud viigikad ja särk sobivad ka. Ja mõelge, kuidas saaks pähe 20 aasta taguse soengu. 11. juuni õhtul taasavatakse Rakveres Tsentrumi ostukeskuses tegutsenud ööklubi Paradiis. Koos kokteiliklaasidesse pistetud kartulisalati ning ajastule vastavate kokteilidega.

Tõsi, Paradiisi jätkub sel korral vaid üheks ööks. Kuna samal ajal toimuvad Rakvere linna päevad, võib juba ette kujutada, mis seal toimuma hakkab.

Janis Sirelmets kutsus Paradiisi perenaise Sirje Sepniku vanu baariruume vaatama. Sirje Sepnik kiitis, et baari silt näeb välja täpselt selline nagu vanasti.
Janis Sirelmets kutsus Paradiisi perenaise Sirje Sepniku vanu baariruume vaatama. Sirje Sepnik kiitis, et baari silt näeb välja täpselt selline nagu vanasti. Foto: Ain Liiva
Kommentaarid
Copy