Tsiklimehed tõmbavad Rakveres paraadiga tähelepanu liiklusohutusele

Copy

Sel aastal on mootorratastega juba küllaltki palju õnnetusi juhtunud. Neist värskeim alles eile Rakveres toimunud tugev kokkupõrge mootorratta ja auto vahel, kus mõlema sõiduki juhid õnneks ellu jäid. Täna Rakveres peetaval motoohutuspäeval Virumaa Motokärts räägitakse ohutust liiklemisest ja tuletatakse autojuhtidele meelde, et kaherattalised on taas teedel-tänavatel liikvel.

Virumaa Motokärts on teist korda toimuv Virumaa motoüritus, mille peamine eesmärk on autojuhtidele meelde tuletada, et kaherattalised on taas liikvel. "Lisaks peame ise endale meelde tuletama, kuidas ohutult liigelda ja kuidas varustust õigesti kasutada," rääkis ürituse eestvedaja Aare Raam.

Motoohutuspäeva korraldaja sattus ka ise möödunud aastal õnnetusse, seda lahtise killustiku pärast. "Õnnetus juhtus möödunud aasta suvel Käsmu ja Palmse vahelisel kurvilisel teel. Kõige rohkem said kannatada ego ja tsikkel," tunnistas ta ning lisas, et motomeeste seas on ütlus, et õnnetuse kohta kehtib küsimus, millal, mitte kas. "Ja selleks peab valmis olema. Õige varustus võib päästa elusid."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles