Põlluralli lõppes kahe hektari kulu kustutamisega

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Auto summutist sai alguse tulekahju, mis levis umbes kahele hektarile ning hakkas ohustama läheduses asuvat elumaja.
Auto summutist sai alguse tulekahju, mis levis umbes kahele hektarile ning hakkas ohustama läheduses asuvat elumaja. Foto: Ain Liiva

Laupäeva pärastlõunal kutsuti päästjad Neeruti mõisa lähistele kinnistule, kus oli süttinud ligi kaks hektarit heinamaad. Kiiresti saabunud päästjad takistasid tule leviku elumajale. Esialgsetel andmetel sai tulekahju alguse põllu peal kihutanud auto ülekuumenenud summutist.

Esimesena jõudsid sündmuspaigale Kadrina vabatahtlikud päästjad, kes juba kaugelt suitsu nägid. "Ilm oli parajalt tuuline ja esialgu paistis, et lähedal asuv elumaja võib ohus olla," kirjeldas Kadrina vabatahtlik päästja Raido Nagel.

Heinamaa peal oli süttinud umbes kaks hektarit pinnast. "Saime autoga elumaja kõrvale parkida ja sealt tuleohu majale neutraliseerida. Kaks päästjat meist jäid maja juurde olukorda turvama, ise sõitsin ATV-ga põllu peale tulega võitlema," jätkas Nagel. Mõni aeg hiljem saabusid sündmuskohale ka Rakvere, Väike-Maarja ja Tapa päästjad. Lisaks päästjatele tegid tubli tööd kohalikud, kes ATV-dega vett heinamaale vedasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles