Koolitüdruk müüb unistuse täitumiseks enda valmistatud küünlaid

Merly Raudla
Copy
Kristel Geidikul leidub küünlaid igale maitsele. Tootearenduse käigus on proovitud mitut materjali, kõige paremaks osutus palmivaha.
Kristel Geidikul leidub küünlaid igale maitsele. Tootearenduse käigus on proovitud mitut materjali, kõige paremaks osutus palmivaha. Foto: Marianne Loorents

Rakvere põhikooli üheksanda klassi piiga Kristel Geidik on juba kolm aastat unistanud minna vahetusõpilasena maailma avastama. Praegu on ta peaaegu poolel teel Hispaaniasse. Õpilasvahetuse programmis on esimesed etapid läbitud ja juba on osa rahastki koos. Pea poole summast plaanib piiga koguda enda valmistatud küünalde müügiga.

Küünalde valmistamises on neiu juba peaaegu spetsialist. Katse ja eksituse meetodil on leitud parimad materjalid, et vormida ilusaid ja hästi põlevaid küünlaid. Valikus on neid erinevaid.

"Plaanime küünalde müügiga saada 3000 eurot kokku," tunnistas Kristel Geidik, kes saab ühte sorti küünlaid teha korraga kaks. "Nad peavad tahenema ka," selgitas käsitööhuviline neiu. Praeguseks on juba paras hulk küünlaid valmis. Kristel Geidiku valmistatud küünlaid saab osta Virumaa Muuseumide suveniiripoodides, Liiguste burgerikioskist ja motoklubist Aurum21. Facebooki lehel "Kristel Hispaaniasse vahetusõpilaseks" saab samuti küünlaid tellida ning neiu tegemistele kaasa elada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles