Peep Veedla: “Kõik tulevad kaunid”

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Peep Veedla 2021. aasta Viru Folgil.
Peep Veedla 2021. aasta Viru Folgil. Foto: Marianne Loorents

Peep Veedla on kontserdikorraldaja, kes on suuresti “süüdi” selles, et Käsmu kaluriküla teatakse hästi kogu Eestis. Peale Käsmu kaunite kontsertide ja Viru Folgi ta muusikaüritusi enam korraldada ei võta. Nagu ta ise ütleb, eelistab ta teha vähem, aga hästi. Sel suvel, muide, on tema eestveetavatel Käsmu kontsertidel juba

15. toimumisaasta.

Kogu ülejäänud energia läheb mehel kodule ja lindudele. Jah, Veedlast rääkides ei saaks linnukesi kuidagi unustada, linde tutvustab ta regulaarselt ka Virumaa Teataja rubriigis “Nädala lind”. Ning lindudest kirjutas ta mullu valmis luulekogu “Laululuige lummuses”, mille tekstidele loodud muusikaline kava tuleb esmaesitusele tänavusel Viru Folgil – küll mitte päris tema enda esituses.

Käsmus on suveks taas välja hõigatud kaunite kontsertide sari ja muidugi Viru Folk. Millega need sel aastal üllatavad, mida muusikasõber neist kindlasti teadma peaks?

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles