Võrkpallinoored võitsid Balti karikavõistluste hõbeda

Tauno Tihti
, spordiajakirjanik
Copy
Rakvere poisid võitsid Balti turniiri hõbemedalid. Ees vasakult Gregor Vool, Marten Romet Rindberg, Rauno Mäe ja Rico Kruus, teises reas treener Mati Meriranna kõrval Ralf Aros, Marten Mikker, Sten Umerov, Markus Kask ja meeskonna kapten Andris Vahula.
Rakvere poisid võitsid Balti turniiri hõbemedalid. Ees vasakult Gregor Vool, Marten Romet Rindberg, Rauno Mäe ja Rico Kruus, teises reas treener Mati Meriranna kõrval Ralf Aros, Marten Mikker, Sten Umerov, Markus Kask ja meeskonna kapten Andris Vahula. Foto: volley.ee

Rakvere võrgunoored kinnitasid enda kuulumist omaealiste paremikku. Eneseületamine aitas vastu saada ka üle kahe meetri pikkustele lätlastele, finaaliks sai aga jaks otsa.

Kuni 18-aastaste (sündinud 2005. aastal ja hiljem) poeglaste Baltimaade spordikoolide ja -klubide meistrivõistlused Tallinnas, millest võttis osa 12 võistkonda, pidid algul toimuma igast riigist nelja parema võistkonna osalusel. Kuna leedulasi saabus kohale ainult kaks meeskonda, osales turniiri normaalseks kulgemiseks Eestist koguni kuus klubi.

Kui eelmisel korral jäid Eesti võistkonnad poolfinaalist välja, siis tänavu said meie võistkonnad kaks medalit. Kolm päeva kestnud turniiril võitsid nii Spordiklubi Tats / Rae Spordikool kui ka Rakvere Spordikool oma alagrupi ja nõnda jõuti poolfinaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles