Nädala alguses avas Rakveres uksed uus tervise- ja invakauplus

Merly Raudla
Copy
Põhjakeskuses avatud kaupluse Tervise Abi juhataja Erika Gaston (keskel) tutvustas tugisukki. Paljud kliendid ei tea, et neid saab retsepti alusel soodsama hinnaga osta.
Põhjakeskuses avatud kaupluse Tervise Abi juhataja Erika Gaston (keskel) tutvustas tugisukki. Paljud kliendid ei tea, et neid saab retsepti alusel soodsama hinnaga osta. Foto: Ain Liiva

Esmaspäevast on meie maakond ühe abivahendeid müüva ning rentiva kaupluse võrra rikkam: Rakvere Põhjakeskuses avas uksed kauplus Tervise Abi.

Kaupluse juhataja Erika Gaston kõneles, et tootevalikus on invatarbeid hooldusvoodist joogitopsideni. Laia kaubavaliku seas on näiteks ortoosid, tugisukad, looduslikud ravimid, ortopeedilised jalanõud, tallatoed ja mitmesugused abivahendid taastusraviks.

Gaston sõnas, et osa asju, nagu ortoosid ja sukatooted, saab perearsti retseptiga soodsamalt. Ta lisas, et tihtipeale inimesed ei teagi, et neil on õigus soodustusi saada. Näiteks pensionäridele tuleb tihti üllatusena, et nemad saavad mähkmeid ja teisigi tooteid soodushinnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles