Politsei hoiatab põllumehi GPS-seadmete varguse eest

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Suures pildis aitab põlluraamatute digitaliseerimine kaasa muuhulgas ka Eesti põllumajanduse konkurentsivõimelisemaks muutumisele.
Suures pildis aitab põlluraamatute digitaliseerimine kaasa muuhulgas ka Eesti põllumajanduse konkurentsivõimelisemaks muutumisele. Foto: Elmo Riig

Ida prefektuur annab sotsiaalmeedias teada, et alanud põlluhooajal on politseini jõudnud ka esimesed teated masinates toime pandud varguste kohta. Neljapäeval teatati esimesest GPS-seadmete vargusest ka Lääne-Virumaal.

Politsei tuletab kõigile põllumeestele ja hinnaliste põllumasina omanikele meelde, et oma vara hoidmiseks tuleb eemalda võimalusel GPS-antennid, ekraanid ja teised väärtuslikud esemed öisteks seisakutundideks sõidukitest. Parkida masinad turvalisse, valvega varustatud kohta või lukustatud garaaži. Valveseadmete olemasolu korral tasub kontrollida, et need vaataksid õigesse suunda ning oleksid töökorras.

Politsei palub kõigil, kelle turvakaamera terav silm on tabanud kahtlasi liikumisi, sõidukeid või inimesi, tähelepanekud politseile edastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles