VIDEO ⟩ Lääne-Virumaa veokamees tegi Rapla rallil karmi avarii

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Kuvatõmmis YouTube videost.
Kuvatõmmis YouTube videost. Foto: Jürgen Tv

Rapla rallil on kahe päevaga juhtunud juba kaks raskemat avariid, kuid õnneks keegi tõsisemalt vigastada ei saanud. Täna sõitis Rakvere ralliveoka mees Martin Leemets legendivea tõttu teelt välja vastu puud ning auto rullus üle katuse. Nii Leemets kui ka tema kaardilugeja Andres Lichtfeldt pääsesid suurel kiirusel toimunud avariist ehmatusega.

Leemetsa sõnul põhjustas õnnetuse vigane kaardilegend. "Mul oli kurvi koha peale nukk kirja pandud, aga nukki praktiliselt ei olnudki ja seetõttu oli kurvi saabumise kiirus liiga suur," kirjeldas Leemets ning lisas, et enne õnnetust oldi tihedas konkurentsil neljandal-viiendal kohal. "Läksime kolmandat püüdma, vahed olid väikesed."

Kuigi veoautol said kannatada nii raam kui ka puur, meestel endal tervise üle kaevata ei olnud. "Õnneks oli palju rauda ümber, me ise oleme ka rauast," väljendas Leemets suhtumist õnnelikku õnnetusse.

Avariikohal viibis palju publikut ning mitu videoklippi õnnetusest on sotsiaalmeediasse jõudnud. Vaata Leemetsa ralli lõpetanud õnnetust SIIT.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles