Ojasaare golfikeskuses sel suvel pikal rajal mängida ei saa

Tauno Tihti
, spordiajakirjanik
Copy
Pika raja tähistajad on kokku korjatud ja ootavad paremaid aegu.
Pika raja tähistajad on kokku korjatud ja ootavad paremaid aegu. Foto: Jaan Lipsmäe

Lühirajal mängimise võimalust tasub kasutada, sest golfitarkus ütleb, et lähilöökidega teenitakse raha, kauglöökidega pälvitakse ainult aplausi. Pikkade ja lühikeste radade võrdluses löökide arvus olulist vahet ei ole. Lihtsalt kõndimisele kulub lühirajal vähem aega.

Golfisõprade kurvastuseks on meie kandi ainuke golfikeskus teada andnud, et mõneks ajaks on nüüd Ojasaare kõikide radade mängimises vahe sees. Rajatähised on kokku korjatud ja enne augusti teist poolt kogu väljakut avada ei plaanita. Golfi mängimise võimalus küll jääb, aga seda ainult lühiradadel Pitch & Putt formaadis. Kokku on kuut griini kaasates kasutusel 18 rada kogupikkusega 1159 meetrit. Pikim rada on 89 ja lühim 33 meetrit, mis peaks looma väga head tingimused lähimängu harjutamiseks. Golfirada on avatud ainult nädalavahetustel, reedest pühapäevani. Rühmadel on ettetellimise korral ka muudel päevadel võimalik mängida.

Lähilöökide harjutamise vajalikkust rõhutades tsiteerib golfikeskuse eestvedaja Jaan Lipsmäe golfitreenerite öeldud tarkust: "Lähilöökidega teenitakse raha, kauglöökidega pälvitakse aplausi."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles