Kultuuriveduri algatused toovad Kadrinale kuulsust

Merly Raudla
Copy
Ahto-Lembit Lehtmetsa tellitud “Ussikuningas” pälvis Kuldmuna loovusfestivalil Pronksmuna. Väiksema muna saab endale töö tellija ja suurem läheb reklaamifirma seinale.
Ahto-Lembit Lehtmetsa tellitud “Ussikuningas” pälvis Kuldmuna loovusfestivalil Pronksmuna. Väiksema muna saab endale töö tellija ja suurem läheb reklaamifirma seinale. Foto: Ain Liiva

Kolm aastat tagasi Kadrina kultuurijuhiks valitud Ahto-Lembit Lehtmets puistab ägedaid ideid kui varrukast ja valla tegemised on hakanud silma ka kaugemal. Näiteks loovusfestivalil Kuldmuna oli võidutööde seas ka Lehtmetsa tellitud ja kunstnik Ingmar Järve käsitsi maalitud seinamaal “Kadrina ussikuningas” spordikeskuse otsaseinal.

Ahto-Lembit Lehtmets tunnistas, et kolm aastat on eraettevõttes selline periood, kus saad aru, kas ideed hakkavad tööle või mitte. Kas tuleb liikuda edasi või saad oma töötava süsteemiga jätkata. Lehtmets sülitas kolm korda üle õla ja nentis, et praeguseks on kõik tööle hakanud. Metal-ansambli Loits eestvedaja sõnul saab selles ametis edasi minna küll ja uude suunda sättima ei pea.

Olete Kadrinas hästi palju üritusi korraldanud. Viimase aja tegemistest on mõnedeks näideteks “Ussikuningas”, valla sünnipäevatrall, uus identiteet. Kust teie mõtted ja ideed tulevad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles