Esmaspäeval on oodata üsna päikselist ilma

Copy
Esmaspäeval on oodata üsna päikselist ilma.
Esmaspäeval on oodata üsna päikselist ilma. Foto: Dmitri Kotjuh

Esmaspäeval kõrgrõhkkond tugevneb, päike vaheldub pilverünkadega ja õhutemperatuur tõuseb kuni 19 kraadini.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese pilvisusega sajuta ilm. Tuul on muutliku suunaga, puhudes kiirusega 1–7 m/s. Sooja on 1–7 kraadi, maapinnal jääb õhutemperatuur kohati nullkraadi kanti.

Peipsi järvel puhub enne keskööd kirdetuul 5–10 m/s, pärast keskööd aga põhjakaare tuul 2–7 m/s. Lainekõrgus on 0,2–0,7 meetrit. Ilm on sajuta ja hea nähtavusega. Sooja on 6–8 kraadi.

Esmaspäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Õhtuks pilved hajuvad. Muutliku suunaga tuul puhub kiirusega 1–6 m/s, Ida-Eestis ja põhjarannikul puhub loode- ja läänetuul 5–11 m/s. Sooja on 14–19, rannikul 8–13 kraadi.

teisipäeval on paiguti oodata kuni 21 kraadi sooja, kolmapäeval aga tõuseb õhutemperatuur kohati juba 22 kraadini.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu teisipäeva selge ilm. Tuul on muutliku suunaga ja puhub kiirusega 1–7 m/s. Sooja on 2–8, maapinnal langeb õhutemperatuur kohati nullkraadi kanti. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul kiirusega 1–7 m/s. Sooja on 16–21, rannikul kohati kuni 11 kraadi.

Kolmapäeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Hommikul Lääne-Eesti saartel pilvisus tiheneb ja kohati sajab vähest vihma. Tuul pöördub kagusse, puhudes 3–8 m/s. Sooja on 6–11 kraadi. Kolmapäeva päeval hakkab pilvisus kõikjal tihenema ja Lääne-Eestis sajab kohati vähest vihma. Puhub valdavalt lõunakaare tuul kiirusega 2–7 m/s. Sooja on 17–22, rannikul kohati kuni 11 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Pärast keskööd levib vihmasadu saartelt alates üle maa. Puhub muutliku suunaga tuul 2–7 m/s. Põhjarannikul tugevneb idatuul 10, hommikuks puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 8–13 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves ilm, sajab vihma ja mõnel pool võib sadu tugev olla. Õhtul lõuna poolt alates pilved ja sadu hõrenevad. Puhub lõunakaare tuul kiirusega 5–10, põhjarannikul idatuul 6–11, puhanguti 15 m/s. Õhtuks tuul nõrgeneb ja pöördub lõunakaarde. Sooja on 10–15 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles