Forus Taxi eesotsas Urmas Sõõrumaaga tuleb uute platvormlahendustega Rakvere taksoturule

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Ettevõtte platvormi juht Eduard Dubrovski ja firma looja Urmas Sõõrumaa näevad Forus Taxi tugevusena laiapõhjalist teenusteringi, mida on lihtne telefonist tellida.
Ettevõtte platvormi juht Eduard Dubrovski ja firma looja Urmas Sõõrumaa näevad Forus Taxi tugevusena laiapõhjalist teenusteringi, mida on lihtne telefonist tellida. Foto: Mihkel Maripuu

Juba mõnda aega tegutseb Rakveres Forus Taxi nimeline taksofirma, mis lisaks tavalisele taksoteenusele muid sõiduga seonduvaid teenuseid osutama hakkab. Näiteks toidu- ja pakivedu, kuid ka kinnisvara turvakontrolli, kui sohvrile selline palve edastatakse. Ettevõttel on plaanis tegutsema hakata ka Rakverest väljaspool.

Rakveres​ sõidab praegu ringi kümme Foruse embleemidega autot, teenus kogub platvormlahendustega Rakvere piirkonnas tuure. Küll aga on firma loojal ja eestvedajal Urmas Sõõrumaal usku, et viie aastaga kasvab firma väärtus märgatavalt ning äpitaksodele suudetakse tugevat konkurentsi pakkuda. Lisaks Sõõrumaale saab intervjuus sõna Forus Taxi platvormi juht Eduard Dubrovski.

Taksoturg Rakveres on üsna hektiline. Alati ei ole võimalik taksot saada. Kas Forus Taxi parandab selle vea?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles