Lähipäevil on tulemas jahedad ja vihmased ilmad

Copy
Lähipäevil on tulemas jahedad ja vihmased ilmad.
Lähipäevil on tulemas jahedad ja vihmased ilmad. Foto: Urmas Luik

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil ees ootamas jahedad ja vihmased ilmad. Teisipäeval tuleb kuni 16 kraadi sooja. 

Öösel on pilves ilm. Lõuna-Eestist liigub tihe vihmasadu kiiresti põhja poole, kohati võib olla äikest. Puhub valdavalt kirde- ja idatuul 4–10, hommikuks tugevneb põhjarannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 8–12 kraadi.

Päeval on valdavalt pilves ilm. Sajab vihma, kohati on äikest. Tuul pöördub mandril idast ja kagust lõunasse ja edelasse, puhudes 6–11, puhanguti 15 m/s, saartel on ennelõunal põhjakaare tuul, pärastlõunal pöördub tuul edelasse, puhudes 5–10, ajuti kuni 15 m/s. Sooja on 11–16 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Sajab vihma, võib olla äikest, pärast keskööd sadu kagu poolt alates lõpeb. Puhub lõuna- ja edela-, öö hakul Põhja-Eestis ka kagutuul 6–12, rannikul puhanguti 15, Liivi lahel kuni 17 m/s. Sooja on 7–11 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja sajab hoovihma. Kohati on võimalik äike. Puhub lõunakaare tuul 4–10, ennelõunal puhanguti kuni 14 m/s, õhtu poole tuul nõrgeneb. Sooja on 15–19, sajupilvede all ja kohati rannikul 11 kraadi.

Neljapäeva öösel pilvisus tiheneb ja kesköö paiku jõuab Lõuna-Eestisse vihmasadu, mis levib kiiresti põhja poole, kohati on sadu tugev. Puhub idakaare tuul 3–9 m/s. Sooja on 8–12 kraadi. Päeva on pilves selgimistega ilm. Sajab vihma, õhtuks sadu Kagu-Eestis lakkab. Ennelõunal puhub muutliku suunaga tuul 1–7, pärastlõunal edelatuul 5–11, puhanguti kuni 16 m/s. Sooja on 11–16 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles