Rakveres asub tööle uus linnaaednik

Merly Raudla
Copy
Rakveres asub tööle uus linnaaednik Kärt-Mari Paju.
Rakveres asub tööle uus linnaaednik Kärt-Mari Paju. Foto: Erakogu

Kolmapäeval asub Rakvere linnavalitsuses ametisse uus linnaaednik Kärt-Mari Paju, kellel on bakalaureusekraad maastikuarhitektuuri ja maastikuehituse alal ning pikaajaline töökogemus maastikuarhitektuuri, aianduse ja haljastuse valdkonnas.

Kärt-Mari Paju on töötanud aednik-maastikuarhitektina ja asendanud aastatel 2013–2015 lapsehoolduspuhkusel viibinud Rakvere linnaaednikku. Ta on töötanud nii kaitsealuste objektidega kui ka olnud seotud linnaaiandusele oluliste teemadega, nagu on kõrghaljastuse hooldus, noore tänavahaljastuse hooldamine ja haljastuse kujundustööd.

Rakvere abilinnapea Kert Karus tunneb heameelt, et Kärt-Mari Paju otsustas meeskonnaga liituda. "Tänu varasemale töökogemusele linnaaednikuna on Kärt-Mari kursis omavalitsuse töö spetsiifikaga. Olulise muudatusena oleme digitaliseerinud Rakvere linna haljasaladele hoolduspassid, teinud muudatusi niidualade hoolduspõhimõtetes ja välja töötanud süsteemid järelevalve tegemiseks ehk linnaaednikul on nüüd võimalik hooldustööde tegemist arvutist digitaalselt jälgida. Seega loodan, et töö võetakse sujuvalt ja kiiresti üle ja soovin Kärt-Marile head sisseelamist," märkis Karus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles