Rakvere mehed asuvad heitlema Taani liitlasvägede sõduritega

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja
Copy
Suvi toob taas Rakvere linna päevad, mille üheks erilisemaks osaks on Kirikupargis sisse seatud lasteala. Korraldajate sõnul jagub seal tegevust lastele ja vanematele rohkem kui varasematel aastatel.
Suvi toob taas Rakvere linna päevad, mille üheks erilisemaks osaks on Kirikupargis sisse seatud lasteala. Korraldajate sõnul jagub seal tegevust lastele ja vanematele rohkem kui varasematel aastatel. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere 720. aastapäevale pühendatud linnapäevad toimuvad juba järgmisel nädalal. Kui kõrvaltvaatajale näib kõik rahulik, siis Rakvere kultuurikeskuses käib veel usin viimase lihvi andmine.

Rakvere kultuurikeskuse projektijuht ja linnapäevade korraldusmeeskonna liige Katrin Põllu võttis valitseva emotsiooni kokku sõnaga elevus. “Ma olen elevuses ja mõnusas surinas. Oleme plaane teinud juba aasta ja rohkem, nii et kõik sujub,” rääkis Põllu, kelle hinnangul on eriti tore see, et linnapäevi saab taas pidada piiranguteta maailmas.

Linnapäevade programm on Katrin Põllu sõnul sel aastal igati uhke. Esimesena teevad uksed lahti kodukohvikud, esimesed neist avatakse juba arginädala keskel. “Inimene saab jalutada ja nautida. Kus pakutakse vaimutoitu, kus jagatakse uusi teadmisi, saab minna Tsentrumi katusele ja kogeda kindlasti midagi sellist, mis argirutiinist välja toob,” kirjeldas kultuurikeskuse projektijuht eesootavat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles