Lastekaitsepäeval on politseinikel rohkem tegevust kui päästjatel

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Lastekaitsepäeval on korrakaitsjate kõrval väljas Lõvi Leo.
Lastekaitsepäeval on korrakaitsjate kõrval väljas Lõvi Leo. Foto: Meelis Meilbaum

Lastekaitsepäeval löövad üritustel traditsiooniliselt kaasa ka politseinikud ja päästjad. Viimased on paraku sel aastal jäänud haridusasutustel kahe silma vahele.

Ida prefektuurist öeldi, et Rakvere politseijaoskonna piirkonnapolitseinikud on lastekaitsepäeval seotud mitme üritusega. Rakvere noortekeskuse korraldatud üritusel Kirikupargis on piirkonnapolitseinike kõrval kohal Lõvi Leo. Kadrinas tuletõrje mäel korraldataval seebikarbirallil mõõdavad korrakaitsjad liiklusvahendite kiirust. Tapa kultuurikoja ümbruses toimuval lastekaitsepäeva üritusel on piirkonnapolitseinik samuti esindatud. Haljala alevikus korraldataval traditsioonilisel rattarallil hoiab politseiametnik toimuval silma peal. Piirkonnapolitseinik oli esindatud hommikul Aseris lastekaitsepäeva tähistamisel.

Üritustel räägivad politseinikud turvalisest liiklemisest, jagavad meeneid ja õhupalle. Küsimusele, kas liiklus on lastekaitsepäeval mundrikandjate erilise tähelepanu all, vastati, et liiklusele pööratakse erilist tähelepanu iga päev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles