Selgusid Virumaa Suvesaundi lõppkontserdil esinejad

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Kollaaž konkursi "Virumaa Suvesaund 2022" osalejatest.
Kollaaž konkursi "Virumaa Suvesaund 2022" osalejatest. Foto: montaaž

Virumaa Suvesaundi rahvahääletus kestab veel kuni pühapäeva südaööni. Konkursi võidulugu, rahva lemmik ja eriauhindade saajad selguvad Buena Vista sohvaklubis järgmisel laupäeval, 11 juunil. Vahetult enne auhinnasadu esinevad kümme tänavust osalejat.

Kui arvesse võtta, et enamiku artistinimede taga on enam kui üks liige, käib sohvaklubi välilavalt läbi muidugi kõvasti üle kümne muusiku. Kahetunnisel kontserdil astuvad üles Retronid Eesti Guni ja Liisaga, Culpas, Sixten & Anni, Acadeemikud, Onkel Jonkel, Kain, Tunnete Tuul, Martin, Patikook, Wispels ja RMP ehk Rait Laud koos sõpradega.

Konkurss lõppeb 11. juunil Rakvere linna päevade ajal. Buena Vista sohvaklubis algab kell 15 Virumaa Suvesaundi lõppkontsert, mis toimub ilusa ilma korral sisehoovi välilaval. Kell 17 järgneb sellele sohvaklubi saalis peetav auhinnagala. Selgub peavõitja, kes saab 500 eurot puhtalt kätte, samuti rahva lemmik ning antakse üle eriauhinnad Rakvere linnalt, Rakvere teatrilt, Lääne-Viru Omavalitsuste Liidult ja Ukulele suvebaarilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles