Tallinna vanalinna päevadel astub laupäeval üles Kain

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Kain Virumaa Suvesaundi kontserdil 2021. aastal.
Kain Virumaa Suvesaundi kontserdil 2021. aastal. Foto: Marianne Loorents

Tallinnas peetakse sel nädalal vanalinna päevi. Selle raames toimub laupäeval Harjumäel elava muusikaga plaaditurg ehk Plaadimägi, mille kavva oli broneeritud esinemisaeg ka ühele Virumaa Suvesaundi tänavusele artistile. Esinemiskutsele vastas Kihleverest pärit laulja ja produtsent Kain.

Kutse esitas Plaadimäe korraldaja, Kadrina kultuurivedur Ahto-Lembit Lehtmets, kes kuulub sel aastal ka konkursi Virumaa Suvesaund žüriisse.

Kain on Kihleverest pärit melomaan, laulja ja produtsent, kes toodab oma kodustuudios reibast, kuid põhjamaiselt karget hiphopi ja souli mõjutustega elektroonilist ja hingestatud funk'i. Elavas esituses loob Kaini muusika üsnagi intiimse õhkkonna tema ja publiku vahele.

Kain osaleb suvesaundi konkursil teist aastat. Mullu võistles ta palaga "Messed Up", tänavu on võistlustules tema lugu "Out of office". Samuti esineb ta tänavusel Virumaa Suvesaundi kontserdil 11. juunil Buena Vista sohvaklubis.

Lisaks Kainile astuvad Plaadimäel üles sündipopibänd Elis & the Moon Lake City, thrash/death metal'i ansambel Valdis ja punkbänd Skoone. Samal laval esineb 4. juuni õhtul ka legendaarne ansambel Mahavok.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles