Laste joonistusvõistluse “Minu kingitus” eripreemiad tulid ka Lääne-Virumaale

Virumaa Teataja
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pliiatsid.
Pliiatsid. Foto: Margus Ansu / Postimees

Eesti Rahva Muuseumi korraldatud laste joonistusvõistlusele „Minu kingitus“ laekus 3225 tööd 174 koolist üle Eesti. Muuseum ootas laste joonistusi nende lemmikkingitusest või hoopis pettumuse valmistanud kingist. Lisaks joonistusele pidid osalejad pildile lisama ka lühikese selgituse. Nii aitavad võistlustööd kaasa laste tarbimiskultuuri uurimisele.

Kõiki saadetud joonistusi on võimalik ERMis näha koos näitusega "Ostupalavik: tarbimiskultuur Eestis 1990.–2000. aastatel“, mille üheks teemaks on joonistuste kaudu ka lastele suunatud tarbimiskultuuri käsitlemine. Joonistusvõistluse tööd on ERMis vaatamiseks väljas kuni 8. aprillini. Edasi rändab valik laste joonistustest Tartu kaubanduskeskuste näitusepindadele.
 
Kõigile joonistuste saatjatele on näitusele "Ostupalavik: tarbimiskultuur Eesti 1990.–2000. aastatel“ tasuta sissepääs kuni 31. detsembrini.
„Minu kingituse“ joonistusvõistluse koolide eripereemiaid jagus ka Lääne-Virumaale Väike-Maarja gümnaasiumi ja Jäneda kooli. Juhendaja auhind läks samuti Väike-Maarja gümnaasiumisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles