Adventkogudus kutsub muusikatundi ja pannkoogitelki

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Rakvere adventkoguduses tuleb muusikatund.
Rakvere adventkoguduses tuleb muusikatund. Foto: Rakvere Adventkogudus

Rakvere adventkogudus pakub linnapäevade ajal mitmekülgset tegevust.

Reedel, 10. juunil on Rakveres kirikute öö, mil pühakodade uksed on pikemalt avatud ja oodatakse uudistama. Käesoleva aasta kirikute öö moto on "Päeval annab Issand käsu oma heldusele ja öösel kostab minu laul temale" (Ps 42:9).

Adventkoguduses on kell 19 ja kell 20 muusikatund "Muusika ja jumalateenistus", kus lauldakse üheskoos eri ajastutel koguduses armsaks saanud laule. Samuti on on ainulaadne võimalus uudistada ja proovida ise mängida pille, mida adventkoguduses mängiti aastakümneid tagasi, ning ka pille, mida praegu kasutatakse.

Kella 19–22 saab tutvuda adventkoguduse kirjanduse väljapanekuga ning vastata kirikute öö tarbeks loodud viktoriiniküsimustele. Kohal on pastor Toivo Kaasik, kellega on võimalik vestelda. Esitada saab palvesoove ning tutvuda koguduse tegemistega ja mõtiskleda.

Pühapäeval, 12. juunil kell 14 toimub Rakvere kultuurimajas tasuta kontsert, kus üleeestilise laste ja noorte laulupäeva raames astuvad üles noored lauljad ja pillimängijad. Samuti on avatud laste kunsti- ja fotonäitus "Rõõm".

Samal ajal on Pikk 33 hoovis avatud pannkoogitelk, kus lisaks pannkookide ja veganikookide söömisele ja käsitöölimonaadi joomisele saab batuudil hüpata. Ukrainlased valmistavad soolast küpsetist. Kell 14 on kogudusehoones toitumisnõustaja ja koolitaja Allan Randlepa tasuta loeng "Toitumisviis, mis peletab väsimuse".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles